Onze missie

Wat doen wij

Voor ouderen die thuis willen blijven wonen laten A&A Thuishulp en haar medewerkers zien hoe goed ouderen hulp kan zijn. Wij helpen mensen gelukkiger ouder worden met aandacht en begrip van een vertrouwd gezicht, juist wanneer het thuis niet meer vanzelf gaat. We leveren deze diensten ook aan andere volwassenen die hulp bij de huishouding en/of begeleiding kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld mensen met een fysieke of psychische beperking of met letsel.

Hoe gaan wij te werk

Wij werken waar mogelijk nauw samen met mantelzorgers en steunen en ontlasten hen.Wij bieden op maat gesneden diensten die bijdragen in de dagelijkse behoefte zodat men kan blijven genieten van de grote en kleine dingen in het leven. Daarbij staat eigen regie centraal en stimuleren we mensen om zelf zo veel mogelijk actief te blijven in het doen van het huishouden en in de sociale omgeving.

Wat kunt u van ons verwachten

Bij ons krijgt u een vaste dienstverlener en een vast coördinator. Wij zijn flexibel, we verlenen onze diensten met passie en met oprechte aandacht. Wij vinden het van groot belang dat de  cliënt en de dienstverlener goed bij elkaar passen, waardoor er ook een persoonlijke verbinding is. En het is voor ons van groot belang dat de dienstverleners ook genieten van hun werk en de waardering voelen!

Samenwerking

Wij werken samen met zorg- en welzijns- en andere organisaties rondom de cliënt en natuurlijk met de mantelzorgers, buren, familie, vrienden en vrijwilligers. We zijn nieuw in Hoeksche Waard en in Voorne en hebben geen wachtlijsten.

Ons team

Jan-Willem Hoogeweegen

Directeur A&A Thuishulp

Sozan Ahmad

Wijkverpleegkundige

Marjolein Tan

Teamleider Dienstverlening aan Huis

Sonia Thakoer

Teamleider Thuiszorg

Anton Weeda

Teamleider Backoffice

Rines de Graaff

Mantelzorgondersteuner

Onze diensten

Huishoudelijke ondersteuning

Zoals schoonmaken, wassen, strijken, koken en de boodschappen doen.

Individuele begeleiding

Zoals hulp bij dementie, Parkinson of een andere beperking, begeleiding na een operatie of bij bezoek aan een arts, of bij activiteiten of naar buiten gaan.

Mantelzorgondersteuning

Wij ondersteunen mantelzorgers bij
uitzoekwerk en regeltaken op het
gebied van zorg, welzijn, wonen en
financiën.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Waarderingen

"Ik ben snel en zorgvuldig geholpen door de teamleider Marjolein. Zij heeft op professionele wijze precies de juiste hulp voor mij gevonden. Wij zijn heel erg tevreden met onze thuishulp en met het warme contact met het team"

Ms. Nameless
Add Your Stars

Waarderingen

"Met de huishoudelijke hulp die zij mij hebben gegeven ben ik zeer tevreden!"

Ms. Nameless
Add Your Stars
arrow_drop_up arrow_drop_down