Thuishulp in Hoeksche Waard

“Wij hebben oog zowel voor cliënten met een Wmo-indicatie als met een Wlz-indicatie en proberen écht verbinding te maken. Daarnaast hebben wij voor Begeleiding geen wachttijden, veelal kan binnen twee weken een hulp starten.” 


Marina de Bruin, Coördinator voor A&A Thuishulp in Hoeksche Waard

We bieden individuele begeleiding, huishoudelijke ondersteuning en mantelzorgondersteuning in Hoeksche Waard

Heeft u een Wmo- of een Wlz-indicatie? En bent u op zoek naar thuishulp of andere ondersteuning in uw regio? Onze coördinator Marina de Bruin denkt graag met u mee.  In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreekt u samen met Marina uw wensen. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan (huishoudelijke) ondersteuning of zoekt u individuele begeleiding? Uiteraard kunt u ook uw voorkeursdagen en tijden opgeven. Samen kijken jullie welke begeleiding én begeleider goed bij u of uw naaste(n) past. 

Vervolgens selecteert Marina een van onze betrouwbare medewerkers in de Hoeksche Waard die goed bij u past. Wij vinden het belangrijk dat de thuiswonende de mogelijkheid krijgt om een band op te bouwen met de thuishulp of begeleider.  Uw mening en gevoel staat voorop. Daarom plannen we eerst een kennismaking in met één van onze liefdevolle medewerkers. Zo weet u zeker dat u een goed gevoel hebt bij de hulp. 


Plan een telefonisch kennismakingsgesprek in met Marina per e-mail: hoekschewaard@aathuishulp.nl 
Of neem telefonisch contact op via  06-21989561

“Na het overlijden van mijn man veranderde alles. Ik had nauwelijks meer aanspraak en dat miste ik heel erg. Sinds Fons bij mij komt, ben ik weer helemaal opgefleurd. Zo zijn we alle twee natuurliefhebbers. Ook wandelde ik vroeger heel veel, net als Fons. We kennen allebei de mooie plekjes en wandelroutes op Voorne. Zo heerlijk, dat schept een band.”

A&A Thuishulp vond Fons voor Nelly

“Na het overlijden van je vrouw verandert alles. Ik had nauwelijks meer aanspraak en miste dat vreselijk. Daarom ben ik zo blij met Petra. Ik ben gek op taal en maak vaak woordgrapjes. Zij vindt dat gelukkig net zo leuk. Ik wou dat de afwas af was, roept ze dan vanuit de keuken. Ja, we hebben zo’n plezier samen. Kijk, niemand kan natuurlijk je vrouw vervangen, maar ik voel me nu weer zo’n stuk blijer.” 

A&A Thuishulp vond Petra voor Arie

“Ik woonde vroeger in Puttershoek, maar zat op school in Oud-Beijerland. Ik fietste elke dag heen en weer met een groep klasgenoten. Nu ik niet meer zo zelfstandig ben, komt Lia me helpen. Ze is net als ik een echte Hoeksche, dus die weet wel wat fietsen is. Ze kent ook die hele fietsroute die ik deed. Dat voelt zo vertrouwd.”


A&A Thuishulp vond Lia voor mevrouw Tuinder

In welke plaatsen binnen
Hoeksche Waard bieden wij wmo- en wlz-hulp?

U kunt gebruikmaken van A&A Thuishulp Hoeksche Waard in Mijnsheerenland, Numansdorp, Piershil, Puttershoek, 
Goudswaard, 's-Gravendeel,  Heinenoord, Klaaswaal, Maasdam, Nieuw-Beijerland, Oud-Beijerland, Piershil, Puttershoek, Strijen, Westmaas, Zuid-Beijerland en omstreken.


Welke thuiszorg bieden wij in Hoeksche Waard?

Huishoudelijke ondersteuning en individuele begeleiding, zowel met een Wmo-indicatie van de gemeente

als met een Wlz-indicatie van het CIZ, via CZ Zorgkantoor.

Huishoudelijke ondersteuning in Hoeksche Waard

Soms wordt het lastig om het huis grondig schoon te maken. Denk daarbij aan de badkamer, het toilet en de keuken. Maar ook andere taken waaronder stofzuigen, wassen, strijken en ramen zemen kunnen zwaarder worden. Onze medewerkers helpen u of uw naast(en) met plezier en kijken verder dan de standaard taken.  Wat dacht u van (samen) heerlijke maaltijden bereiden of het doen van boodschappen? 

Onze gepassioneerde medewerkers ondersteunen u of uw naast(en) graag bij het huishoudelijk werk. Indien gewenst betrekken we de cliënt daar zoveel mogelijk bij. 

Mantelzorgondersteuning in Hoeksche Waard

Zorgt u voor een ander? Wij weten dat het fysiek en mentaal zwaar kan zijn. Daarom ondersteunen wij mantelzorgers bij het
uitzoekwerk en de regeltaken. Zo kunnen we u sparringpartner zijn of taken uit handen nemen op het gebied van zorg, welzijn, wonen en financiën. 

Individuele begeleiding in Hoeksche Waard

Onze medewerkers hebben veel ervaring met cliënten met Parkinson,  Alzheimer of andere beperkingen. Elke cliënt is anders en heeft andere behoeften. Daarom bieden we individuele begeleiding op maat. Dat kan specifieke hulp zijn of gezelschap. Daarnaast ondersteunen wij cliënten bij activiteiten buitenshuis, zoals een wandeling door het park of een huisartsbezoek. In afstemming met een fysiotherapeut kan een medewerker ondersteunen na een val of operatie.


Heeft u of uw naast(en) behoefte aan gezelschap? Dan worden de spellen of puzzels uit de kast gehaald, de koffie gezet of het bezoek ontvangen. 

Vergoeding(en) in Hoeksche Waard

A&A Thuishulp Hoeksche Waard is gecontracteerd door de Gemeente Hoeksche Waard voor de Wmo en met CZ Zorgkantoor voor de Wlz Hulp bij de huishouding en Individuele Begeleiding. Indien u een Wmo-indicatie heeft van de gemeente Hoeksche Waard, dan betaalt u voor onze hulp alleen de eigen bijdrage aan het CAK. Deze is € 20,60 per maand. Met een Wlz-indicatie is de eigen bijdrage vanaf € 28,60 per maand. Indien u al Wlz-zorg heeft, kost onze hulp u niets extra. Wij kunnen dus Zorg in Natura (ZiN) leveren. Dit betekent dat u vrijwel geen administratie hoeft te doen rond de hulp die u krijgt.

Heeft u hier vragen over? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.  

Neem contact op:

Onze coördinator Marina denkt graag met u mee. Mail naar hoekschewaard@aathuishulp.nl

Of neem telefonisch contact op met Marina via  06-21989561