Huishoudelijke ondersteuning

Een oprechte klik hebben met degene die je komt helpen. Dat vinden we bij A&A Thuishulp heel belangrijk. Want helpen draait vooral om warmte en vertrouwen. Leest u hieronder hoe het in zijn werk gaat en meer informatie over huishoudelijke ondersteuning.

Hoe gaat het in zijn werk?

Op deze pagina kunt u lezen hoe wij te werk gaan, onder aan de pagina kunt u meer informatie vinden over huishoudelijke ondersteuning.

In contact komen

Als u geïnteresseerd bent in een van de diensten en onze werkwijze u aanspreekt, kunt ons meteen bellen of zich aanmelden via ons aanmeldformulier. Wij zullen met u uw wensen bespreken en spreken met u goed door wat voor dienstverlener goed bij u zal passen. Wij zoeken een medewerker waar u echt een klik mee heeft.

Wmo-indicatie

Wij leveren onze diensten direct via de Wmo in de gemeenten Hoeksche Waard, Hellevoetsluis, Brielle en Westvoorne. Als u een Wmo-indicatie heeft dan betaalt u alleen de eigen bijdrage aan het CAK, dit is maximaal €19 per maand. Mocht u een Wmo-indicatie hebben in een andere gemeente of een indicatie hebben van de Wlz, dan kunnen we u helpen via een PGB (Persoonsgebonden Budget). Heeft u geen Wmo indicatie? Dan kunt u ons particulier inhuren.

Individuele zorg & zorg voor een ander

Wij bieden Huishoudelijke ondersteuning en individuele begeleiding. Wij kunnen u ook helpen bij het aanvragen van een Wmo- of een Wlz-indicatie. Zoekt u hulp voor iemand anders? Wij ondersteunen ook mantelzorgers bij uitzoekwerk en regeltaken op het gebied van zorg, welzijn, wonen en financiën. Mocht u hier meer over willen weten, neem dan ook contact met ons op!

Neem contact op:

Belt u ons gerust op 010-3020130, dat mag ook 's avonds en in het weekend. Wij staan u graag te woord.

Anton Weeda, Marjolein Tan, Sonia Thakoer, Rines de Graaff en Jan-Willem Hoogeweegen, team A&A Thuishulp  

Huishoudelijke ondersteuning en hulp


Wij leveren huishoudelijke ondersteuning en hulp. Zoals schoonmaken van onder andere de badkamer, de wc, de keuken, afstoffen, stofzuigen, koken en de boodschappen doen. Ook helpen onze dienstverleners u graag bij de afwas doen, bed verschonen, de was doen, strijken, kasten schoonmaken, de kelder schoonmaken, koelkast / vriezer schoonmaken, meubelen onderhouden, oven / fornuis schoonmaken, zolder schoonmaken, ramen lappen en planten verzorgen.


Onze dienstverleners kunnen dergelijke taken samen met u doen, om u zoveel mogelijk zelfredzaam te houden of te worden. Ook kunnen onze dienstverleners indien gewenst/nodig dergelijke taken geheel voor u doen.


Wij vinden het van groot belang dat er een goede klik is tussen u en de dienstverlener en indien u wenst is er bij deze taken ook tijd voor een kopje koffie en een praatje. Ook houden onze dienstverleners voor u een oogje in het zeil.

Huishoudelijke ondersteuning

arrow_drop_up arrow_drop_down