Uw betrouwbare thuishulp in
Krimpen aan den IJssel

“Thuis is iemand op zijn of haar plek in een vertrouwde omgeving. Bovendien behoudt hij of zij de regie. We bieden ook begeleiding bij activiteiten buitenshuis, zoals een bezoek aan een arts, of juist iets leuks: bijvoorbeeld een rondje door het park. Ook kan een dienstverlener in afstemming met de fysiotherapeut met de klant oefeningen doen; samen spelletjes spelen, puzzelen, de post doornemen, koffiedrinken of bezoek ontvangen.”  


Rines de Graaff, coördinator voor A&A Thuishulp in Krimpen aan den IJssel


  Wij bieden (huishoudelijke) ondersteuning, individuele begeleiding, mantelzorgondersteuning en/of persoonlijke verzorging in Krimpen aan den IJssel

  A&A Thuishulp is een bekende organisatie in uw regio. 
  Onze lokale coördinator Rines de Graaff denkt graag met u mee.


  Bij A&A Thuishulp vinden wij persoonlijke aandacht enorm belangrijk. Daarom neemt onze lokale coördinator Rines de Graaff altijd de tijd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen bespreken jullie welke begeleiding of huishoudelijke ondersteuning u wenst, op welke dagen én op welke tijden. 


  Rines neemt de tijd om kennis te maken met u of uw naaste(n). Zo kan hij een geschikte thuishulp of begeleider in Krimpen aan de IJssel vinden. Wij vinden het belangrijk dat de thuiswonende de mogelijkheid krijgt om een band op te bouwen
  met de thuishulp of begeleider. Daarom vindt er altijd een kennismaking plaatst voordat de samenwerking opgestart wordt. 


  Plan een kennismakingsgesprek in met Rines per e-mail
  Of neem telefonisch contact op via 06-51478828.

  “Na het overlijden van mijn man veranderde alles. Ik had nauwelijks meer aanspraak en dat miste ik heel erg. Sinds Fons bij mij komt, ben ik weer helemaal opgefleurd. Zo zijn we alle twee natuurliefhebbers. Ook wandelde ik vroeger heel veel, net als Fons. We kennen allebei de mooie plekjes en wandelroutes op Voorne. Zo heerlijk, dat schept een band.”

  A&A Thuishulp vond Fons voor Nelly

  “Na het overlijden van je vrouw verandert alles. Ik had nauwelijks meer aanspraak en miste dat vreselijk. Daarom ben ik zo blij met Petra. Ik ben gek op taal en maak vaak woordgrapjes. Zij vindt dat gelukkig net zo leuk. Ik wou dat de afwas af was, roept ze dan vanuit de keuken. Ja, we hebben zo’n plezier samen. Kijk, niemand kan natuurlijk je vrouw vervangen, maar ik voel me nu weer zo’n stuk blijer.” 

  A&A Thuishulp vond Petra voor Arie

  “Ik woonde vroeger in Puttershoek, maar zat op school in Oud-Beijerland. Ik fietste elke dag heen en weer met een groep klasgenoten. Nu ik niet meer zo zelfstandig ben, komt Lia me helpen. Ze is net als ik een echte Hoeksche, dus die weet wel wat fietsen is. Ze kent ook die hele fietsroute die ik deed. Dat voelt zo vertrouwd.”


  A&A Thuishulp vond Lia voor mevrouw Tuinder

  Welke thuiszorg bieden wij
  in Krimpen aan den IJssel?

  Wij staan bekend om onze huishoudelijke ondersteuning, individuele begeleiding, mantelzorgondersteuning
  en persoonlijke verzorging in de regio Krimpen aan den IJssel.

  Huishoudelijke ondersteuning in Krimpen aan den IJssel

  Onze vriendelijke medewerkers ondersteunen bij al het huishoudelijke werk. Zo helpen ze bij taken waaronder het schoonmaken van de badkamer, keuken, wc en andere ruimtes. Daarnaast maken ze tijd voor het stofzuigen, het zemen van ramen en het wassen en strijken.

  In overleg wordt er (samen) boodschappen gedaan of gekookt. De maaltijden kunnen - indien gewenst - ook ingevroren worden voor een later moment. 

  Mantelzorgondersteuning in regio Krimpen aan den IJssel

  De zorg voor uw naaste(n) kan enorm veel impact hebben op uw leven als mantelzorger. Daarom ondersteunen wij mantelzorgers onder andere bij het uitzoekwerk en de regeltaken op het gebied van zorg, welzijn, wonen en financiën.

  Onze kennis en praktische oplossingen zorgen ervoor dat u de zorg prettig, goed en ontspannen kunt regelen. 

  Individuele begeleiding in regio Krimpen aan den IJssel

  Wij bieden individuele begeleiding aan mensen met Alzheimer, Parkinson of (fysieke) beperkingen. Zo wisselen we een stadswandeling af met een bezoek aan de huisarts. Daarnaast spelen we spelletjes of doen we fysio-oefeningen na een val of heupoperatie. 

  Persoonlijke verzorging in regio Krimpen aan den IJssel

  In sommige gevallen kan de persoonlijke verzorging lastig worden om helemaal zelf te doen. Onze medewerkers ondersteunen u of uw naaste(n) bij de persoonlijke verzorging. Daaronder vallen taken als wassen, baden en/of douchen, het uitzoeken en aan- en uittrekken van kleding, het opstaan of naar bed gaan, incontinentie en het aanbieden van eten en drinken en het herinneren aan medicatie. 

  Vergoedingen waaronder Wmo en Wlz in Krimpen aan den IJssel

  A&A Thuishulp Krimpen aan den IJssel is gecontracteerd door de gemeente voor de Wmo Hulp bij de huishouding en voor Wmo begeleiding. Indien u een Wmo-indicatie heeft van de gemeente Krimpen aan den IJssel, dan betaalt u voor onze hulp alleen de eigen bijdrage aan het CAK. Deze is maximaal € 19 per maand. Wij kunnen dus Zorg in Natura (ZiN) leveren. Dit betekent dat u vrijwel geen administratie hoeft te doen rond de hulp die u krijgt.

  Ook is A&A Thuishulp gecontracteerd met Zilveren Kruis Zorgkantoor in Krimpen aan den IJssel voor de Wet langdurige zorg (Wlz). Dus ook Wlz-zorg kunnen wij eenvoudig leveren wanneer u een Wlz-indicatie heeft via het CiZ. De eigen bijdrage voor de Wlz is vanaf € 26 per maand bij een MPT (Modulair Pakket Thuis). Indien u al zorg heeft via de Wlz, dan kost de hulp van A&A Thuishulp u iets extra.  

  Aanvullende of andere hulp

   Plan een kennismakingsgesprek in met Rines per e-mail rines@aathuishulp.nl

  Of neem telefonisch contact op via 06-51478828.