Wij zijn uw thuishulp in regio
Rotterdam Zilveren Kruis

"Onze medewerkers zijn echte 'vriendelijke duizendpoten' die u met van alles kunnen ondersteunen en u ook persoonlijke aandacht geven. Wij vinden het belangrijk dat u de mogelijkheid krijgt om een band op te bouwen met uw thuishulp of begeleider. "

Sonia Thakoer, coördinator voor A&A Thuishulp in regio Rotterdam

  Woont u of uw naaste in de regio Rotterdam en bent u op zoek naar huishoudelijke ondersteuning, 

  individuele begeleiding, mantelzorgondersteuning en/of persoonlijke verzorging?

  Wij kennen uw regio op ons duimpje.
  Onze lokale coördinator Sonia Thakoer denkt vrijblijvend met u mee.


  Heeft u een specifieke hulpvraag of wilt u graag algemene informatie over begeleiding of (huishoudelijke) ondersteuning? Onze lokale coördinator Sonia Thakoer geeft u advies op maat. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u zelf aangeven welke dagen en welke tijden u wenst. Zo houdt u de regie! 


  Tijdens de kennismaking bespreken jullie welke thuishulp of begeleider passend is.  Vervolgens gaat Sonia op zoek naar een geschikte medewerker in de regio Rotterdam.
  Wij vinden het belangrijk dat de thuiswonende de mogelijkheid krijgt om een band op te bouwen
  met de thuishulp of begeleider.  Daarom plannen we altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.


  Plan een kennismakingsgesprek in met Sonia per e-mail

  Of neem telefonisch contact op via  06-21317660.

  “Na het overlijden van mijn man veranderde alles. Ik had nauwelijks meer aanspraak en dat miste ik heel erg. Sinds Fons bij mij komt, ben ik weer helemaal opgefleurd. Zo zijn we alle twee natuurliefhebbers. Ook wandelde ik vroeger heel veel, net als Fons. We kennen allebei de mooie plekjes en wandelroutes op Voorne. Zo heerlijk, dat schept een band.”

  A&A Thuishulp vond Fons voor Nelly

  “Na het overlijden van je vrouw verandert alles. Ik had nauwelijks meer aanspraak en miste dat vreselijk. Daarom ben ik zo blij met Petra. Ik ben gek op taal en maak vaak woordgrapjes. Zij vindt dat gelukkig net zo leuk. Ik wou dat de afwas af was, roept ze dan vanuit de keuken. Ja, we hebben zo’n plezier samen. Kijk, niemand kan natuurlijk je vrouw vervangen, maar ik voel me nu weer zo’n stuk blijer.” 

  A&A Thuishulp vond Petra voor Arie

  “Ik woonde vroeger in Puttershoek, maar zat op school in Oud-Beijerland. Ik fietste elke dag heen en weer met een groep klasgenoten. Nu ik niet meer zo zelfstandig ben, komt Lia me helpen. Ze is net als ik een echte Hoeksche, dus die weet wel wat fietsen is. Ze kent ook die hele fietsroute die ik deed. Dat voelt zo vertrouwd.”


  A&A Thuishulp vond Lia voor mevrouw Tuinder

  De thuiszorg die wij in Rotterdam bieden:

  In de regio Rotterdam biedt A&A thuishulp huishoudelijke ondersteuning, individuele begeleiding,
  mantelzorgondersteuning en persoonlijke verzorging.

  Huishoudelijke ondersteuning in regio Rotterdam

  Zowel de grote als de kleine klussen in en rondom het huis kunnen een zware onderneming worden. Daarom ondersteunen wij bij taken waaronder het schoonmaken van de keuken, badkamer en toiletruimtes. Daarnaast helpen we bij het stofzuigen, wassen en strijken. Ook aan specifieke wensen geven we gehoor. Zo kunnen we (samen) boodschappen doen of eten koken. 

  Kortom: onze 'vriendelijke duizendpoten' ondersteunen bij al het huishoudelijke werk. 

  Mantelzorgondersteuning in regio Rotterdam

  De zorg voor een ander kan qua tijd en energie veel van u vragen. Daarnaast kan het emotioneel een rollercoaster zijn. Daarom ondersteunen wij mantelzorgers met uitzoekwerk en regeltaken. Denk daarbij aan het aanvragen van financieringen of bijvoorbeeld de bankzaken. Daarnaast hebben we kennis op het gebied van zorg, welzijn en wonen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de cliënt gelukkig thuis kan blijven wonen. 

  Individuele begeleiding in regio Rotterdam

  Wij vinden het belangrijk om zorg op maat te bieden. Wij staan daarom bekend om onze persoonlijke individuele begeleiding. Wij helpen thuiswonende mensen met bijvoorbeeld Parkinson, Alzheimer of een andere vorm van dementie.

  We kunnen de cliënt gezelschap houden tijdens een wandeling naar het park of een bezoek aan de arts of het ziekenhuis. 
  Ook kan een dienstverlener in afstemming met de fysiotherapeut ondersteuning bieden na een val of een operatie.

  Heeft u of uw naaste(n) interesse in ontspanning? Dan toveren we de (bord)spellenen en de puzzels op tafel, terwijl de koffie staat te pruttelen. 

  Persoonlijke verzorging in regio Rotterdam

  Onze vriendelijke medewerkers ondersteunen cliënten ook bij de persoonlijke verzorging. Zo wordt het wassen, baden, het omkleden en het nemen van eten, drinken of medicatie niet meer iets om tegenop te zien. 

  Wlz-indicatie in Rotterdam

  A&A Thuishulp is gecontracteerd voor de Wlz (Wet Langdurige Zorg) met o.a. Zilveren Kruis Zorgkantoor in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel.  Dat betekent dat u alleen een eigen bijdrage aan het CAK betaalt indien u een Wlz-indicatie hebt. Wij kunnen Zorg in Natura (ZiN) leveren. Dit betekent dat u vrijwel geen administratie hoeft te doen rond de hulp die u krijgt.


  De eigen bijdrage in de Wlz is vanaf € 26 per maand. Krijgt u al zorg via een Wlz-indicatie en is er nog ruimte binnen dit budget? De ondersteuning van A&A Thuishulp kost u dan helemaal niks extra's! Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag vrijblijvend met u mee.

  Wilt u meer ondersteuning of aanvullende hulp?

  U kunt ons ook via een PGB van de Wmo inschakelen. Zo is meer of andere hulp óók mogelijk. Daarnaast is het via ons mogelijk om uw vertrouwde hulp particulier meer uren te boeken.

  Neem vrijblijvend contact op met coördinator Sonia sonia@aathuishulp.nl
  Of neem telefonisch contact op via  06-21317660.