Thuishulp in Spijkenisse en regio Nissewaard

“Wij bieden altijd een ondersteuner die alle tijd en aandacht heeft voor de cliënt, die de mantelzorger blijft betrekken en samenwerkt met de zorgorganisatie. Dit helpt cliënten langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Daarnaast wordt de mantelzorger ontlast en krijgt de mantelzorger meer rust.”

Rebecca Casado, coördinator voor A&A Thuishulp in Spijkenisse en regio Nissewaard

Van huishoudelijke ondersteuning en individuele begeleiding tot mantelzorgondersteuning: ontdek ons hulpaanbod in Spijkenisse en regio Nissewaard

A&A Thuishulp is een bekende organisatie in Spijkenisse en regio Nissewaard met contracten zowel met de gemeente als met CZ Zorgkantoor. Heeft u interesse in ondersteuning via de Wmo of via de Wlz? Onze lokale coördinator Rebecca Casado denkt graag met u mee.


Of u een indicatie heeft of krijgt van de gemeente voor de Wmo of van het CIZ voor de Wlz, onze lokale coördinator Rebecca Casado staat klaar voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen bespreken jullie welke ondersteuning u wenst en welke tijden en dagen u of uw naaste(n) het beste uitkomen. Zo kan Rebecca op zoek naar een medewerker waarmee het écht klikt. 


Wij vinden het belangrijk dat de thuiswonende de mogelijkheid krijgt om een band op te bouwen met de thuishulp of begeleider. Daarom investeert Rebecca veel tijd in het zoeken van een geschikte medewerker.  Zodra Rebecca een goede match gevonden heeft,  organiseert ze een kennismakingsgesprek tussen de cliënt en de medewerker. 

 
Neem telefonisch contact met Rebecca op of stuur haar een bericht op 06-22318069

Ook kunt u ons vaste telefoonnummer bellen: 0181-746910

Plan een kennismakingsgesprek in met Rebecca per e-mail: rebecca@aathuishulp.nl

“Na het overlijden van mijn man veranderde alles. Ik had nauwelijks meer aanspraak en dat miste ik heel erg. Sinds Fons bij mij komt, ben ik weer helemaal opgefleurd. Zo zijn we alle twee natuurliefhebbers. Ook wandelde ik vroeger heel veel, net als Fons. We kennen allebei de mooie plekjes en wandelroutes op Voorne. Zo heerlijk, dat schept een band.”

A&A Thuishulp vond Fons voor Nelly

“Na het overlijden van je vrouw verandert alles. Ik had nauwelijks meer aanspraak en miste dat vreselijk. Daarom ben ik zo blij met Petra. Ik ben gek op taal en maak vaak woordgrapjes. Zij vindt dat gelukkig net zo leuk. Ik wou dat de afwas af was, roept ze dan vanuit de keuken. Ja, we hebben zo’n plezier samen. Kijk, niemand kan natuurlijk je vrouw vervangen, maar ik voel me nu weer zo’n stuk blijer.” 

A&A Thuishulp vond Petra voor Arie

“Ik woonde vroeger in Puttershoek, maar zat op school in Oud-Beijerland. Ik fietste elke dag heen en weer met een groep klasgenoten. Nu ik niet meer zo zelfstandig ben, komt Lia me helpen. Ze is net als ik een echte Hoeksche, dus die weet wel wat fietsen is. Ze kent ook die hele fietsroute die ik deed. Dat voelt zo vertrouwd.”


A&A Thuishulp vond Lia voor mevrouw Tuinder

Thuiszorg in Spijkenisse en regio Nissewaard? Dit is wat we bieden:

We bieden huishoudelijke ondersteuning en individuele begeleiding, zowel via de Wmo als via de Wlz in Spijkenisse en de regio Nissewaard.

Huishoudelijke ondersteuning in Spijkenisse - regio Nissewaard

Van het schoonmaken van de badkamer tot het toilet en van het opruimen van de keukenkastjes tot het strijken en wassen van de kleding. Onze medewerkers draaien hun hand niet om voor huishoudelijke ondersteuning. Ze kunnen zelfstandig aan het werk, maar voeren ook taken naar wens uit. Zo bent u er zeker van dat klusjes waaronder stofzuigen, ramen zemen, de boodschappen en het bereiden van verse maaltijden gedaan worden. 

Mantelzorgondersteuning in Spijkenisse - regio Nissewaard

Zorgt u voor een ander? We kunnen voorstellen dat er veel op u afkomt. Daarom ondersteunen wij mantelzorgers graag bij uitzoekwerk en regeltaken op het gebied van zorg, welzijn, wonen en financiën. 

Wij delen kennis en praktische oplossing zodat uw naaste(n) zolang mogelijk thuis kan blijven wonen en u ook tijd voor uzelf hebt. 

Individuele begeleiding in Spijkenisse - regio Nissewaard

Onze individuele begeleiding wordt regelmatig ingezet bij mensen met Alzheimer, Parkinson of een andere beperking. De invulling van deze begeleiding is veelzijdig. Zo bieden we naast gezelschap ook hulp. 

Van een wandeling in het park tot een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis: onze medewerkers bieden individuele begeleiding op maat. Ze kunnen ondersteuning bieden na een val of operatie of voor gezelschap zorgen op een regenachtige dag. 

Wmo-indicatie en Wlz-ZiN in Spijkenisse - regio Nissewaard

A&A Thuishulp Nissewaard is gecontracteerd voor zowel de Wmo als Wlz Hulp bij de huishouding en Individuele begeleiding. Indien u een Wmo-indicatie heeft van de gemeente Nissewaard of een CIZ-indicatie voor de Wlz, dan betaalt u voor onze hulp alleen de eigen bijdrage aan het CAK. Deze is maximaal € 19 per maand voor de Wmo en vanaf € 26 per maand voor de Wlz. Als u al Wlz-zorg heeft, dan kost onze hulp u niets extra. Wij kunnen dus Zorg in Natura (ZiN) leveren. Dit betekent dat u vrijwel geen administratie hoeft te doen rond de hulp die u krijgt. Neemt u gerust contact met ons op om daar meer over te horen. 

Neem contact op:

Neem vrijblijvend contact op met coördinator Rebecca via rebecca@aathuishulp.nl
Of neem telefonisch contact op met Rebecca via  06-22318069.