Individuele begeleiding

Een oprechte klik hebben met degene die je komt begeleiden. Dat vinden we bij A&A Thuishulp heel belangrijk. Want begeleiden draait vooral om warmte en vertrouwen. Leest u hieronder hoe het in zijn werk gaat en meer informatie over individuele begeleiding.

Hoe gaat het in zijn werk?

Op deze pagina kunt u lezen hoe wij te werk gaan, onder aan de pagina kunt u meer informatie vinden over individuele begeleiding.


Interesse

Als u geïnteresseerd bent in een van de diensten en onze werkwijze u aanspreekt, kunt ons meteen bellen of zich aanmelden via ons aanmeldformulier. Wij zullen met u uw wensen bespreken en spreken met u goed door wat voor dienstverlener goed bij u zal passen. Wij zoeken een medewerker waar u echt een klik mee heeft.

Wmo-indicatie

Wij leveren onze diensten direct via de Wmo in de gemeenten Hoeksche Waard, Hellevoetsluis, Brielle en Westvoorne. Als u een Wmo-indicatie heeft dan betaalt u alleen de eigen bijdrage aan het CAK, dit is maximaal €19 per maand. Mocht u een Wmo-indicatie hebben in een andere gemeente of een indicatie hebben van de Wlz, dan kunnen we u helpen via een PGB (Persoonsgebonden Budget). Heeft u geen Wmo indicatie? Dan kunt u ons particulier inhuren.

Onze diensten

Wij bieden Huishoudelijke ondersteuning, hulp bij de huishouding en individuele begeleiding. Wij kunnen u ook helpen bij het aanvragen van een Wmo- of een Wlz-indicatie. Zoekt u hulp voor iemand anders? Wij ondersteunen ook mantelzorgers bij uitzoekwerk en regeltaken op het gebied van zorg, welzijn, wonen en financiën. Mocht u hier meer over willen weten, neem dan ook contact met ons op!

Neem contact op:

Belt u ons gerust op 010-3020130, dat mag ook 's avonds en in het weekend. Wij staan u graag te woord.

Anton Weeda, Marjolein Tan, Sonia Thakoer, Rines de Graaff en Jan-Willem Hoogeweegen, team A&A Thuishulp  

Individuele Begeleiding


Wij leveren begeleiding, zowel aan ouderen als mensen met fysieke of verstandelijke beperkingen, bijvoorbeeld bij de ziekte van Parkinson, Alzheimer of andere vormen van dementie. Dit kan gaan om algemene begeleiding, bevorderen of compenseren van zelfredzaamheid en coaching. 


Zeker bij individuele begeleiding vinden wij het van groot belang dat er een goede klik is tussen de dienstverlener en de cliënt. Wij proberen naast wat inhoudelijk vereist is, ook zoveel mogelijk te matchen op bij elkaar passende karakters en wij kijken ook of de klant en de dienstverlener vergelijkbare hobby's en interesses hebben. Zo kan een mooie persoonlijke klik ontstaan.


De begeleiding kan zowel betrekking hebben op activiteiten buitenshuis als binnenshuis, en bijvoorbeeld ook zijn begeleiding na een operatie, bezoek aan een arts, wandelen of hulp bij het innemen van voeding.


Dienstverleners van A&A Thuishulp die individuele begeleiding bieden, kunnen aan cliënten ook advies geven hoe om te gaan met een ziekte of met bepaalde beperkingen. Ook kunnen zij begeleiden bij het beter regie voeren over het eigen leven en het bevorderen van sociale redzaamheid. Hierbij helpen wij ook het sociale netwerk in kaart te brengen.


Wij kunnen ook hulp leveren bij het zorgen voor de eigen huishouding en/of het leren toepassen van al aangeleerde vaardigheden. Het kan gaan om maatschappelijke participatie, bevorderen van bewegen en verplaatsen en psychisch functioneren en psychisch welbevinden.


De dienstverleners van A&A Thuishulp kunnen helpen met het structureren van dagactiviteiten, algemene dagbesteding, creatieve bezigheden en extra ondersteunende of individuele hulp.

Ook kunnen we begeleiden bij het boodschappen doen en bij het koken en het aanleren van kookvaardigheden.


Wij begeleiden ook mensen met gewrichtsklachten, slechtziendheid of slechthorendheid, mensen met spraakproblemen, spierziekten, chronische aandoeningen, niet aangeboren hersenletsel (NAH) en Multiple Sclerose (MS).

Begeleiding

arrow_drop_up arrow_drop_down