Hoe werkt het als u
cliënt wilt worden?

U overweegt om thuishulp in te schakelen. Wij begrijpen dat deze beslissing een grote stap kan zijn. Daarom gaan we altijd op zoek naar iemand die bij u past. De teamleiders van A&A Thuishulp gaan graag met u in gesprek. Op basis van uw wensen en behoeften, gaan zij op zoek naar een passende dienstverlener die u de juiste hulp kan bieden en met wie u een klik voelt. 

Aanmelden kan eenvoudig via de volgende stappen

Bel naar 010-3020130 en vertel uw wensen of vul onderstaand invulformulier in.
Wij geven u passend en vrijblijvend advies over de dienstverlening en bijbehorende financiering, bijvoorbeeld via de Wmo, de Wlz of uw verzekering.
Daarnaast kijken we indien u particulier gaat betalen mee of belastingaftrek mogelijk is.


Tijdens een huisbezoek bespreken wij uw specifieke wensen en leren we u beter kennen.
Zo kunnen wij een hulpverlener kiezen die écht bij u past.


Ons voorstel is vrijblijvend. Voelt u geen persoonlijke klik?
Dan zoeken wij verder. Pas als u akkoord gaat, start uw hulp. En ook daarna kunt u altijd aangeven of uw hulp goed bevalt of dat u iets verandert zou willen zien of dat u een andere dienstverlener wilt krijgen.

“Na het overlijden van mijn man veranderde alles. Ik had nauwelijks meer aanspraak en dat miste ik heel erg. Sinds Fons bij mij komt, ben ik weer helemaal opgefleurd. Zo zijn we alle twee natuurliefhebbers. Ook wandelde ik vroeger heel veel, net als Fons. We kennen allebei de mooie plekjes en wandelroutes op Voorne. Zo heerlijk, dat schept een band.”

A&A Thuishulp vond Fons voor Nelly

“Na het overlijden van je vrouw verandert alles. Ik had nauwelijks meer aanspraak en miste dat vreselijk. Daarom ben ik zo blij met Petra. Ik ben gek op taal en maak vaak woordgrapjes. Zij vindt dat gelukkig net zo leuk. Ik wou dat de afwas af was, roept ze dan vanuit de keuken. Ja, we hebben zo’n plezier samen. Kijk, niemand kan natuurlijk je vrouw vervangen, maar ik voel me nu weer zo’n stuk blijer.” 

A&A Thuishulp vond Petra voor Arie

“Ik woonde vroeger in Puttershoek, maar zat op school in Oud-Beijerland. Ik fietste elke dag heen en weer met een groep klasgenoten. Nu ik niet meer zo zelfstandig ben, komt Lia me helpen. Ze is net als ik een echte Hoeksche, dus die weet wel wat fietsen is. Ze kent ook die hele fietsroute die ik deed. Dat voelt zo vertrouwd.”


A&A Thuishulp vond Lia voor mevrouw Tuinder

Kennismaken

Of u nu tijdelijk hulp nodig heeft of structureel en of u nu mantelzorgondersteuning zoekt of niet; wij zijn er voor u.  A&A Thuishulp biedt snel en vrijblijvend een vaste hulp in huis waarmee het persoonlijk klikt. 


Wilt u eerst iemand spreken alvorens u een aanmelding doet?
Wij staan u graag te woord. U kunt telefonisch contact opnemen via 010-3020130.  Wij beantwoorden dan meteen uw vragen of maken een afspraak met u. U kunt ook mailen naar info@aathuishulp.nl.  Wij staan dagelijks voor u klaar van 08.00 uur tot 220.00,  ook in het weekend en tijdens feestdagen. 


A&A Thuishulp is onderdeel van de Thuishulp Groep, samen met UWassistent Thuishulp Rotterdam.
Ons gezamenlijke bezoekadres is te vinden in Rotterdam.  

 

Contactgegevens
Postadres
Van Ballegooijsingel 18, 3055 PC Rotterdam

Bezoekadres
Pannekoekstraat 100, 3011 LL Rotterdam

Aanmelden