Teamleider zorg

Leer Sonia kennen

Nadat Sonia 28 jaar bij een ander bedrijf had gewerkt was ze toe aan iets nieuws. Ze wilde meebouwen aan een organisatie die écht persoonlijke hulp biedt met korte lijnen. Daarom heeft Sonia bewust voor A&A Thuishulp gekozen. Hier is ze Teamleider geworden van de thuiszorg.

Sonia heeft zowel contact met de cliënten als met de dienstverleners. Ze vindt het van groot belang een goede match te maken, zodat er echt een klik is tussen de klant en de dienstverlener. En daarna regelmatig contact te houden, om te zien of alles bij beiden naar wens verloopt.  

Ook heeft Sonia contact met andere zorgorganisaties, waar A&A Thuishulp nauw mee samen werkt.  

“Ik ben begonnen bij A&A Thuishulp als een van de eerste teamleiders. Het was een uitdaging omdat het een klein bedrijf was, ik was een ander bedrijf gewend en dit was een stuk groter. Ik moest bijvoorbeeld heel veel zelf uitzoeken. Maar ik ben wel helemaal meegegroeid, ik heb alles meegemaakt. Nu we verder zijn is alles gelukkig wel heel goed gegaan. Het bedrijf groeit, we krijgen meer dienstverleners en meer cliënten.” 

“Ja, ik ben trots op hoe ver we zijn gekomen. En vooral heel gemotiveerd. Het team is leuk, de drempel is laag, het is gezellig en we vullen elkaar aan. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten, dit maakt ons sterk als kleine organisatie. Onze klanten en onze dienstverleners zijn heel blij met elkaar en met ons. We zijn samen trots.”