Kies de thuishulp die past bij uw wensen

Huishoudelijke hulp

Wij bieden u o.a. een helpende hand bij het doen van boodschappen, de schoonmaak, wassen, strijken en koken.

Individuele begeleiding 

Wij bieden hulp bij dementie, Parkinson of een andere beperking, begeleiding na een operatie of bij bezoek aan een arts. Daarnaast ondersteunen we bij hobby's of andere activiteiten.

Persoonlijke Verzorging

In Rotterdam, Drechtsteden en Krimpen aan den IJssel ondersteunen wij o.a. bij het douchen en baden, het omkleden, het naar bed gaan en bij incontinentie.
 

Mantelzorg ondersteuning

Wij ondersteunen mantelzorgers bij uitzoekwerk en regeltaken op het gebied van zorg, welzijn, wonen en financiën.“Na het overlijden van mijn man veranderde alles. Ik had nauwelijks meer aanspraak en dat miste ik heel erg. Sinds Fons bij mij komt, ben ik weer helemaal opgefleurd. Zo zijn we alle twee natuurliefhebbers. Ook wandelde ik vroeger heel veel, net als Fons. We kennen allebei de mooie plekjes en wandelroutes op Voorne. Zo heerlijk, dat schept een band.”

A&A Thuishulp vond Fons voor Nelly

“Na het overlijden van je vrouw verandert alles. Ik had nauwelijks meer aanspraak en miste dat vreselijk. Daarom ben ik zo blij met Petra. Ik ben gek op taal en maak vaak woordgrapjes. Zij vindt dat gelukkig net zo leuk. Ik wou de afwas af was, roept ze dan vanuit de keuken. Ja, we hebben zo’n plezier samen. Kijk, niemand kan natuurlijk je vrouw vervangen, maar ik voel me nu weer zo’n stuk blijer.” 

A&A Thuishulp vond Petra voor Arie

“Ik woonde vroeger in Puttershoek, maar zat op school in Oud-Beijerland. Ik fietste elke dag heen en weer met een groep klasgenoten. Nu ik niet meer zo zelfstandig ben, komt Lia me helpen. Ze is net als ik een echte Hoeksche, dus die weet wel wat fietsen is. Ze kent ook die hele fietsroute die ik deed. Dat voelt zo vertrouwd.”


A&A Thuishulp vond Lia voor mevrouw Tuinder

Wij werken onder andere samen met:

null    null    null    null 

   null    null    Gemeente Hellevoetsluis     null

Wij leggen u graag uit hoe u individuele begeleiding kunt aanvragen.

Liever direct bellen? Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 010 3020130.