Hoe gaat het in zijn werk?

Niemand weet beter wat u nodig heeft dan uzelf. Daarom laten wij u op deze pagina precies zien welke diensten wij aanbieden, en hoe dat in zijn werk gaat. Als u dat gelezen hebt, kunt u ons altijd bellen, of misschien vult u liever het formulier in. Het belangrijkste voor u is natuurlijk dat u een dienstverlener krijgt die u het beste kan helpen, liefst die ook dicht bij u woont, en vooral ook iemand met wie u een klik voelt. Die bijvoorbeeld dezelfde hobby’s of interesses heeft.


Wij bieden Huishoudelijke ondersteuning, hulp bij de huishouding en individuele begeleiding. Verder op deze pagina kunt u hier meer over lezen.

Wij kunnen u ook helpen bij het aanvragen van een Wmo- of een Wlz-indicatie. Zoekt u hulp voor iemand anders? Wij ondersteunen ook mantelzorgers bij uitzoekwerk en regeltaken op het gebied van zorg, welzijn, wonen en financiën. Mocht u hier meer over willen weten, neem dan ook contact met ons op!


Indien u een WMO-indicatie heeft of kunt krijgen, dan betaalt u voor het gebruik van de betreffende diensten van A&A Thuishulp alleen een eigen bijdrage aan het CAK, van maximaal € 19,- per maand.

Als u in Hoeksche Waard, Hellevoetsluis, Brielle of Westvoorne een WMO-indicatie heeft, dan kunnen we u eenvoudig direct via de Gemeente van dienst zijn. Dit wordt 'Zorg in Natura' genoemd. Met deze Gemeenten zijn wij gecontracteerd voor de WMO.

Heeft u een WLZ-indicatie of heeft u wel een WMO-indicatie, maar woont u niet in een van deze vier gemeenten, dan kunnen wij u helpen via een PGB (een PersoonsGebonden Budget).

Ook als u geen WMO- of WLZ-indicatie heeft, staan wij graag voor u klaar. U kunt ons dan particulier inhuren.

Ook wanneer u een WLZ- of WMO-indicatie heeft en u wilt meer uren hulp of u wilt ander soort hulp, dan kunt u ons daarvoor particulier inhuren.


Belt u ons gerust op 010-3020130, dat mag ook 's avonds en in het weekend. Wij staan u graag te woord.

Anton Weeda, Marjolein Tan, Sonia Thakoer, Rines de Graaff en Jan-Willem Hoogeweegen, team A&A Thuishulp  

Huishoudelijke ondersteuning en hulp


U bent inmiddels wat ouder en misschien wat moeilijker ter been, of u bent net geopereerd. Dan kan het huishouden een zware opgave worden... 

Wat is het dan fijn om iemand te hebben die u komt helpen met het schoonmaken van de de badkamer of de keuken, iemand die voor u stofzuigt, boodschappen doet, of misschien wel iets lekkers kookt. 

Maar ook klusjes als de afwas, bed verschonen, de was doen, strijken, kasten schoonmaken, de koelkast schoonmaken, ramen zemen of de plantjes verzorgen. 

Onze dienstverleners kunnen die taken samen met u doen, zodat u ook zelf zo actief mogelijk blijft, maar ook alleen, als u dat liever heeft.


Maar wat onze medewerkers ook voor u doen; wij vinden het heel belangrijk dat er tussen u en hem of haar een goede klik is. Want misschien neemt u tussen het werk door ook graag tijd voor een kopje koffie en even een praatje. En dan is het wel zo leuk als u een beetje dezelfde interesses heeft.

Huishoudelijke ondersteuning

Individuele Begeleiding


Soms heeft u, of uw vader of moeder, begeleiding nodig vanwege een hoge leeftijd, of bij een fysieke of verstandelijke beperking, bijvoorbeeld bij een vorm van dementie, zoals Parkinson of Alzheimer. Ook begeleiden wij mensen met NAH (niet aangeboren hersenletsel) of MS (Multiple Sclerose), of met gewrichtsklachten, slechtziendheid of slechthorendheid, en bij algemene dagbesteding.


Zeker bij individuele begeleiding ontstaat een nauwe band tussen de klant en de dienstverlener. Daarom vinden wij het heel belangrijk dat er een goede klik is. Een dienstverlener moet natuurlijk goed in zijn vak zijn, maar daarnaast zoeken wij daarom altijd naar iemand die qua karakter een beetje op u lijkt, en misschien dezelfde hobby’s en interesses heeft. Dat vergroot natuurlijk de kans op een goede klik.


Individuele begeleiding kan heel breed zijn. Vaak zal een dienstverlener samen met u (een deel van) de dag doorbrengen, ook wel metgezelschap genoemd. Soms gaat een hulpverlener met u mee naar de dokter of het ziekenhuis, dan weer helpt hij of zij het bereiden van een maaltijd, of met het doen van bepaalde oefeningen, bijvoorbeeld om weer beter te leren lopen.

Onze dienstverlener kan u ook helpen om weer de regie over uw eigen leven terug te krijgen. Of u helpen om uw sociale netwerk weer op te bouwen, en proberen te zorgen dat u bijvoorbeeld deels weer uw eigen huishouding kunt doen. En bij dit alles bieden wij u ook een luisterend oor.

Uiteindelijk komt het er op neer dat we er aan bijdragen dat u weer een blijer en gelukkiger mens wordt.

Individuele begeleiding

Mantelzorgondersteuning


Bent u zelf mantelzorger? Ook dan ondersteunen wij u graag. Bijvoorbeeld bij uitzoekwerk en allerlei regeltaken op het gebied van zorg, welzijn, wonen en financiën. Wilt u hier meer van weten, neem dan contact met ons op! Belt u gerust 010-3020160

Mantelzorgondersteuning

arrow_drop_up arrow_drop_down