Teamleider backoffice

Leer Anton kennen

Anton is de teamleider backoffice van A&A Thuishulp. Nadat hij heel wat andere ervaring had opgedaan is hij indertijd zzp’er geworden. Toen hij ziek is geworden heeft hij 2 jaar niet kunnen werken. Tot hij aan de slag kon bij A&A Thuishulp als teamleider backoffice.  


Ervaringen  

"Ik ben gestart als verkoopadviseur organische chemicaliën, vervolgens aan de slag gegaan met het verkopen van antibiotica en later was ik werkzaam als EAN-specialist in de levensmiddelengroothandel. Daarna ben ik personeelsman geworden binnen diezelfde groothandel, waar ik de salarisadministratie heb gedigitaliseerd (na het volgen van vele cursussen)."

"Na 14 jaar daar gewerkt te hebben, kwam ik in een automatische modus. Ik begon vooral de uitdaging heel erg te missen. Hierna ben ik vrij snel zzp’er geworden. Dit ging echt heel goed tot ik ziek werd. Heel mijn leven lang heb ik 50 tot 60 uur per week gewerkt, dat ik moest stoppen viel zwaar. Ik ben gezonder gaan leven, meer gaan sporten en ik heb 2 jaar niet gewerkt. Daarna kwam ik bij A&A Thuishulp."


A&A Thuishulp 

"Ik doe alles op het gebied van administratie. Ik heb contact met de gemeente, het WMO en met de klanten. Ik ben telefonisch bereikbaar vanaf 8 uur tot en met 22 uur. Tevens heb ik een cursus gedaan en ben ik nu gespecialiseerd ouderenadviseur." 

"Iedere dag is anders hier, elke dag is er wel weer een nieuwe verassing. Ik kom van grote bedrijven, A&A Thuishulp is nog in de groei, dat vind ik een mooie uitdaging. Je kan met alles meedenken. Ik ben er trots op als ik klanten snel kan helpen."