Coördinator Krimpen aan den IJssel & Mantelzorgondersteuner

Leer Rines kennen

Rines is coördinator Krimpen aan den IJssel en ondersteunt mantelzorgers bij uitzoekwerk en regeltaken op het gebied van zorg, welzijn, werk, wonen en het ordenen van uw financiën. Als vertrouwenspersoon behartigt hij uw belangen vanuit uw eigen regie.  

Na 35 jaar in de financiële sector te hebben gewerkt, maakte Rines in 2017 een overstap. Naar aanleiding van een aantal persoonlijke gebeurtenissen in zijn leven, is hij zijn hart gaan volgen. 

Toen Rines op zoek was naar partners met passie voor persoonlijke thuishulp en ontzorgen van mantelzorgers koos hij bewust voor A&A Thuishulp. Hij heeft namelijk van dichtbij meegemaakt hoe belangrijk het is dat je thuis kunt worden ondersteund op de momenten dat het echt nodig is.  

Rines heeft op dit moment een 97-jarige moeder die nog steeds zelfstandig woont met thuisondersteuning. In het verleden is hij ook mantelzorger geweest voor zijn vader en zus. “Thuis ben je immers op je plek in je vertrouwde omgeving, en hoe mooi is dat als je dit zo lang mogelijk met je eigen regie kunt doen.” Dat is wat Rines andere ouderen ook wil bieden.


Vrijblijvende kennismaking 

Rines maakt graag een vrijblijvende afspraak om samen met u te kijken waar hij iets voor u kan betekenen. Hij inventariseert graag uw wensen en komt met een gericht voorstel. 

U kunt hem bereiken via het telefoonnummer 06-51478828