Kunt u ondersteuning gebruiken? Wij zijn er voor u. U houdt zelf de regie in handen. U bespreekt met onze teamleider de begeleiding of huishoudelijke ondersteuning die u wenst, op welke dagen én op welke tijden. Ook kunt u doornemen wat voor thuishulp of begeleider goed bij u zal passen. Wij gaan op zoek naar een medewerker in Voorne die echt bij u past. U kunt kennismaken met een van onze liefdevolle medewerkers bij u in de buurt om te ervaren of jullie een klik met elkaar hebben. Onze medewerkers zijn echte 'vriendelijke duizendpoten' die u met van alles kunnen ondersteunen, en u ook persoonlijke aandacht geven. Wij vinden het belangrijk dat u de mogelijkheid krijgt om een band op te bouwen met uw thuishulp of begeleider. 

Interesse? Bel A&A Thuishulp Voorne op 0181-746910 om er meer over te horen. Ook kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvende kennismaking met een van onze teamleiders Marjolein of Sonia.

Welke hulp bieden wij in Voorne


Wat bieden wij

A&A Thuishulp Voorne biedt Hulp bij het huishouden, Individuele begeleiding en mantelzorgondersteuning. Wij bieden hulp in en om het huis, zoals het schoonmaken van de badkamer, keuken, wc en andere ruimten, stofzuigen, ramen zemen, wassen, strijken, boodschappen doen en het (samen) bereiden van heerlijke verse maaltijden, die u indien gewenst ook kunt invriezen voor volgende dagen. Onze 'vriendelijke duizendpoten' ondersteunen u bij al het huishoudelijke werk, zowel licht als zwaar huishoudelijk werk. Indien u wilt, betrekken we u daar ook zoveel mogelijk zelf bij. 


Individuele begeleiding

Wij bieden ook individuele begeleiding, zoals hulp en gezelschap bij mensen met Alzheimer of een andere vorm van dementie, bij Parkinson of bij een andere beperking. Wij bieden ook begeleiding bij activiteiten buitenshuis, zoals een bezoek aan een arts of juist naar iets leuks als een park. Ook kan een begeleider in afstemming met uw fysiotherapeut met u oefeningen doen en bijvoorbeeld wat met u lopen na een val of na een heupoperatie. Ook samen spelletjes spelen, puzzelen, de post doornemen, koffiedrinken, bezoek ontvangen of iets anders leuks doen, behoren tot mogelijkheden.


WMO-Indicatie

A&A Thuishulp Voorne is gecontracteerd voor de WMO Hulp bij de huishouding en Individuele begeleiding in de gemeenten Hellevoetsluis, Brielle en Westvoorne. Neemt u gerust contact met ons op om daar meer over te horen. Indien u een WMO-indicatie heeft van een van deze gemeenten, dan betaalt u voor onze hulp alleen de eigen bijdrage aan het CAK. Deze is maximaal € 19 per maand. Wij kunnen dus Zorg in Natura (ZiN) leveren. Dit betekent dat u vrijwel geen administratie hoeft te doen rond de hulp die u krijgt.


Zorg voor een ander

Wij ondersteunen ook mantelzorgers, onder andere bij het uitzoekwerk en regeltaken op het gebied van zorg, welzijn, wonen en financiën. Onze informatie, ondersteuning en praktische oplossingen helpen mantelzorgers om de zorg goed en prettig te regelen.


Meer of andere hulp

Mocht u meer of andere hulp willen, dan kunt u ons ook particulier of via een PGB inschakelen. Indien u hulp heeft via de WMO, dan kunt u via ons uw bestaande hulp zelf meer laten komen.


Neem contact op:

Bel ons nu op 0181-746910, wij spreken u graag. Wij zijn iedere dag bereikbaar van 8 uur 's morgens tot 22 uur 's avonds, ook in het weekend en op feestdagen.

U kunt ook een mail sturen naar voorne@aathuishulp.nl.

Wij staan graag voor u klaar!

Een warme groet van Team A&A Thuishulp Voorne,
Marjolein Tan, Sonia Thakoer, Anton Weeda en Jan-Willem Hoogeweegen


A&A Thuishulp is beschikbaar in de gemeenten: Westvoorne, Brielle, Hellevoetsluis en Nissewaard.

Waarom A&A Thuishulp

Professioneel, flexibel en oprechte aandacht 
Vaste thuishulp met persoonlijke klik  
Geen wachttijden, snel hulp in huis 
Zeer tevreden klanten  
arrow_drop_up arrow_drop_down