Vakantiekracht Huishoudelijke hulp

Als huishoudelijke hulp bij A&A Thuishulp beteken je echt wat voor mensen. Je krijgt veel waardering van je cliënten. Zeker in de vakantie zijn mensen blij dat jij hen komt helpen!

Hulp bij het huishouden betreft veelal o.a. het schoonmaken van de keuken, wc en badkamer, opruimen, afstoffen en stofzuigen, bed opmaken, en kan ook bijvoorbeeld gaan om hulp bij wassen en strijken. Hierbij is samenwerking en contact met de klant belangrijk. 

Uren per week: 24 uur, 32 uur, Fulltime, Parttime, in overleg
Contactpersoon vacature: Andrine Schipper+31 621989561
Standplaats: Oud-Beijerland


Werken bij A&A Thuishulp

Je komt in loondienst bij A&A Thuishulp volgens de cao vvt. Bovenop je brutoloon vanaf € 12,40 (€ 12,79 per 1 juli) per uur krijg je ook € 1,13 vakantiegeld, een 13e maand van €  1,21  Dit samen is vanaf € 14,74 per uur. Daar bovenop krijg je o.a. reiskostenvergoeding, vakantiedagen en je bouwt pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn. En je komt in een leuk team te werken!

Als huishoudelijke hulp bij A&A Thuishulp beteken je echt wat voor mensen. Je krijgt veel waardering van je cliënten. Zeker in de vakantie zijn mensen blij dat jij hen komt helpen!


Functie eisen

  • Je gaat respectvol om met mensen, ouderen of mensen met een fysieke en/of verstandelijke beperking, hun familie en hun eigendommen
  • Je kan zelfstandig werken, verantwoordelijkheid op je nemen en je weet je aan te passen aan je klanten
  • Je leest, schrijft en spreekt de Nederlandse taal op goed niveau
  • Je bent bereid per fiets of in overleg per scooter, OV of auto naar klanten te reizen
  • De tijden waarop je wilt werken kun je met A&A Thuishulp en de klanten afspreken. Wanneer je een afspraak hebt bij een klant, dan zorg je dat je daar op tijd bent. Mocht het een keer niet lukken om op tijd te komen, dan bel je de klant, zodat die niet zit te wachten


Mocht je vragen hebben, bel een van onze Teamleiders: Andrine Schipper (Hoeksche Waard): 06-21989561, Sonia Thakoer: 06-21317660 of Marjolein Tan: 06-11424343 of Rines de Graaf (Krimpen aan den IJssel): 0651478828.

Heb je interesse en denk je dat aan de eisen voldoet? Meld je dan aan via de sollicitatieknop. Je hoeft slechts je contactgegevens achter te laten. Wij nemen daarna contact met je op!