Vacature Huishoudelijke hulp in de Hoeksche Waard

Cliënten zijn blij met de hulp van de medewerkers van A&A Thuishulp. Hierdoor groeit het aantal cliënten enorm. Medewerkers zijn enthousiast met het werk voor hun cliënten en het fijne contact dat ze hebben met onze lokale coördinator, Marina de Bruin en voor de sollicitanten: Marjolein Tan. Je kunt Marina en Marjolein altijd bellen of appen als je vragen hebt of iets wilt bespreken.

We hebben nu zoveel cliënten die huishoudelijke hulp via A&A Thuishulp willen dat jij direct aan het werk kunt met zoveel cliënten als jij wilt, bij jou in de buurt. Je kunt dus ook direct zoveel uren aan het werk als jij wilt.

Uren per week: in overleg
Contactpersoon vacature: Marjolein Tan 06-11424343
Standplaats: Hoeksche Waard


We hebben klanten in de hele Hoeksche Waard, dus we hebben ook klanten bij jou in de buurt. Woon je in Oud-Beijerland, dan krijg je cliënten in Oud-Beijerland. Woon je in Numansdorp, dan krijg je cliënten in Numansdorp. Woon je in 's-Gravendeel, dan kun je ook gekoppeld worden aan cliënten in 's-Gravendeel.


We vinden een goede klik tussen de cliënt en de dienstverlener van groot belang, zeker ook voor jou! Jij bouwt samen met de cliënt aan een langdurige en persoonlijke relatie. Je bent een vertrouwd gezicht, een gesprekspartner en hun steun en toeverlaat. Werk waar je trots op mag zijn. En werk waar jij blij van wordt!


Je komt als Huishoudelijke hulp in loondienst bij A&A Thuishulp volgens de cao vvt. Het loon is vanaf € 13,57 per uur. Hier bovenop krijg je ruim € 1,28 vakantiegeld in mei en € 1,35 eindejaarsuitkering in november. Dit samen is vanaf € 16,20 per uur. Daar bovenop krijg je o.a. reiskostenvergoeding, vakantiedagen en je bouwt pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.


Ook geven we veel aandacht aan onze medewerkers. Bijvoorbeeld met regelmatig bijeenkomsten voor de medewerkers. En je kunt jouw persoonlijke wensen altijd met Sonia bespreken. Dan kijken we samen hoe we daar invulling aan kunnen geven.


Mocht je vragen hebben, bel of app Marjolein op 06-11424343  (op maandag, dinsdag en donderdag)

Heb je interesse?
Meld je dan aan via de sollicitatieknop. Marjolein neemt daarna contact met je op!


Je hoeft slechts je contactgegevens achter te laten. Door je aan te melden zit je nergens aan vast!