Vacature: Coördinator A&A Thuishulp diverse regio's

Ben jij de gedreven coördinator die A&A Thuishulp in jouw regio naar het volgende niveau brengt?

Als coördinator A&A Thuishulp ben jij de spil tussen de medewerkers uit jouw team en de cliënten die thuishulp ontvangen. Je bent verantwoordelijk voor je cliënten en voor je team van thuishulpen. Je voert sollicitatie- functionerings- en verzuimgesprekken. Je coördineert de thuishulp met begrip voor de wensen van de klant en van jouw medewerkers en bent tegelijkertijd ook duidelijk in wat wel en niet kan.

Uren per week: 28 – 36 uur
Contactpersoon vacature: Jan-Willem Hoogeweegen  jan-willem@aathuishulp.nl
Standplaats: Werken vanuit huis of eigen kantoorplek of ons kantoor in Rotterdam


Deze vacature hebben we net ingevuld voor Hoeksche Waard.

Mocht je een open sollicitatie willen doen voor als we te zijner tijd nog een Coördinator nodig hebben in een andere regio, bijvoorbeeld in Drechtsteden, BAR-gemeenten, Delfland-Westland-Schieland-Oostland of omstreken, dan kun je je CV en motivatie aan mij toesturen. Hartelijk dank.


Over A&A THUISHULP

A&A Thuishulp is een groeiende, dynamische organisatie die sinds enkele jaren gecontracteerd is voor WMO Huishoudelijke Ondersteuning en Individuele Begeleiding in de Hoeksche Waard en enkele andere gemeenten. Er is een flinke groei van het aantal cliënten en medewerkers. Wij zijn nu op zoek naar een gedreven coördinator voor A&A Thuishulp in de Hoeksche Waard om onze organisatie verder uit te bouwen. 


Over de functie

In deze functie ben jij primair verantwoordelijk voor jouw regio. Je zorgt dat jouw medewerkers hun werk met plezier doen en dat de cliënten blij zijn met de hulp die ze krijgen. Je wordt hierbij ondersteund door collega’s vanuit het kantoor in Rotterdam. Je onderhoudt ook contact met coördinatoren in andere regio’s.

Naast de coördinatie van de medewerkers en de cliënten, ben je gesprekspartner voor tal van samenwerkende partijen uit het sociaal domein en de zorg. Je vertegenwoordigd A&A Thuishulp als thuishulpverlener en als werkgever. Tevens onderhoud je contact met de gemeente die verantwoordelijk is voor de uitvoering van de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) over (nieuwe) cliënten .

Je neemt deel aan het tweewekelijks teamoverleg met de directeur, financieel manager en coördinatoren uit andere regio’s, waaronder Voorne en Nissewaard.


Jouw Profiel

Je bent ondernemend en stressbestendig en in staat goed te plannen en te organiseren. Je zet je graag in voor medewerkers, cliënten en de organisatie. Verder herken jij jezelf in:

 • Je bent 28 - 36 uur per week beschikbaar
 • Je woont in de Hoeksche Waard of in de buurt en kent het goed
 • Je hebt ervaring in het coördineren/aansturen van medewerkers
 • Je hebt affiniteit met ouderen
 • Je bent servicegericht en verbindend naar cliënten, medewerkers, collega’s, medewerkers van de Wmo en naar andere doorverwijzers
 • Ervaring met plan- en rapportagesysteem Nedap Ons of vergelijkbaar is een pré


DE ARBEIDSVOORWAARDEN

Als je voor A&A Thuishulp gaat werken, willen we een langdurige samenwerking aangaan. 

Wij bieden:

 • Meebouwen aan een jonge snelgroeiende organisatie
 • Een basis salaris tussen is € 2.950 -  € 3.575 per maand (volgens de CAO VVT, ingedeeld in FWG45.). Het CAO loon stijgt met 5% per 1 oktober. De inschaling kan tevens meegroeien met de groei van de organisatie. 
 • Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, pensioen, vakantiegeld en reiskostenvergoeding.  
 • Afwisselend werk
 • Je kunt veelal vanuit huis werken (als je thuissituatie dat niet toelaat, kunnen we in overleg een werkplek bij jou in de buurt organiseren)
 • Een informele sfeer in een gedreven team
 • Ruimte voor eigen ideeën en inbreng
 • Opleidingen die je ondersteunen in je werk


Voor meer informatie, neem gerust contact op met Jan-Willem Hoogeweegen, directeur A&A Thuishulp via jan-willem@aathuishulp.nl.

Deze vacature hebben we net ingevuld voor Hoeksche Waard.

Mocht je een open sollicitatie willen doen voor als we te zijner tijd nog een Coördinator nodig hebben in een andere regio, bijvoorbeeld in Drechtsteden, BAR-gemeenten, Delfland-Westland-Schieland-Oostland of omstreken, dan kun je je CV en motivatie aan mij toesturen. Hartelijk dank.