Huishoudelijke hulp Spijkenisse en omgeving

Als huishoudelijke hulp bij A&A Thuishulp beteken je echt wat voor mensen. Je krijgt veel waardering van je cliënten.

We krijgen klanten in heel Nissewaard, dus we krijgen ook klanten bij jou in de buurt. We groeien nu met name hard in Spijkenisse. Ook kun je vanuit Nissewaard als je dat wilt werken in Voorne en in Hoeksche Waard.

Uren per week: in overleg
Contactpersoon vacature: Rebecca Casado+31 622318069
Standplaats: Bij ouderen thuis, bij jou in de buurt


Goede klik tussen klant en dienstverlener van groot belang
De lokale coördinator van A&A Thuishulp, Rebecca,  kijkt altijd of een medewerker en een cliënt goed bij elkaar passen. Huishoudelijke Ondersteuning betreft veelal o.a. het schoonmaken van de keuken, wc en badkamer, opruimen, afstoffen en stofzuigen, bed opmaken, en kan ook bijvoorbeeld gaan om hulp bij wassen van kleding en strijken. Hierbij is ook het contact met de cliënt van belang. Zowel de cliënt als de medewerker vinden dit sociale contact fijn. Het schept echt een band.


Werken bij A&A Thuishulp

Je komt als Huishoudelijke hulp in loondienst bij A&A Thuishulp volgens de cao vvt. Het loon is vanaf € 13,57 per uur. Hier bovenop krijg je vakantiegeld in mei en eindejaarsuitkering in november. Dit samen is vanaf € 16,20 per uur. Daar bovenop krijg je o.a. reiskostenvergoeding, vakantiedagen en je bouwt pensioen op.


Functie eisen

  • Je gaat respectvol om met mensen, ouderen of mensen met een fysieke en/of verstandelijke beperking, hun familie en hun eigendommen.
  • Je kan zelfstandig werken, verantwoordelijkheid op je nemen en je weet je aan te passen aan je klanten.
  • Je leest, schrijft en spreekt de Nederlandse taal op goed niveau.
  • Je bent bereid per fiets of in overleg per scooter, OV of auto naar klanten te reizen
  • De tijden waarop je wilt werken kun je met A&A Thuishulp en de klanten afspreken. Wanneer je een afspraak hebt bij een klant, dan zorg je dat je daar op tijd bent. Mocht het een keer niet lukken om op tijd te komen, dan bel je de klant, zodat die niet zit te wachten


Mocht je vragen hebben, bel of app onze Coördinator in Nissewaard Rebecca Casado 06-22 31 80 69.. 

Heb je interesse? Meld je dan aan via de sollicitatieknop.
Je hoeft slechts je contactgegevens achter te laten. Rebecca neemt daarna contact met je op!