Werken bij A&A Thuishulp.

A&A Thuishulp is op zoek naar thuishulpen en individuele begeleiders!

Ben jij onze nieuwe vriendelijke duizendpoot? 

Vriendelijke duizendpoot

Wij zien je als ‘vriendelijke duizendpoot’, omdat je ouderen en hulpbehoevenden met verschillende dagelijkse dingen ondersteunt. Een specifieke vooropleiding is niet vereist, het verdient wel de voorkeur dat je ervaring hebt met het schoonmaken van woningen bij mensen thuis, waarbij de bewoner ook aanwezig is. Voor gezelschap en begeleiding is het handig als je zelf ervaring hebt als mantelzorger.

Wij zoeken betrouwbare, vriendelijke hulpen, liefst in de buurt. Je vervoer naar de klant is liefst per fiets. In overleg kan het soms ook per scooter, openbaar vervoer of auto.


Goede klik tussen klant en dienstverlener van groot belang

A&A Thuishulp is gecontracteerd voor de WMO Huishoudelijke Ondersteuning in Hoeksche Waard en in Voorne en in Voorne ook voor Individuele Begeleiding. Hulp bij het huishouden betreft veelal o.a. het schoonmaken van de keuken, wc en badkamer, opruimen, afstoffen en stofzuigen, bed opmaken, en kan ook bijvoorbeeld gaan om hulp bij wassen en strijken. Het is daarbij veelal ook van belang om gezelschap te houden. Hierbij is samenwerking en contact met de klant heel belangrijk.

Wat vinden wij belangrijk

A&A Thuishulp vindt het van groot belang dat klanten en dienstverleners goed bij elkaar passen.Deze laatste punten zijn ook van groot belang bij individuele begeleiding. Hierbij ben je bij klanten met bijvoorbeeld dementie, Parkinson of fysieke belemmeringen en houdt je hen gezelschap en doen jullie samen activiteiten, bijvoorbeeld spelletjes, muziek maken of luisteren, voorlezen of naar buiten gaan. 

Werken bij A&A Thuishulp

Je komt in loondienst bij A&A Thuishulp volgens de cao vvt. Naast je brutoloon krijg je o.a. vakantiedagen, vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en je bouwt pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Jij zorgt voor een accurate en tijdige urenregistratie in Nedap Ons.


Wij zijn altijd beschikbaar voor vragen of ondersteuning. Zowel voor jou als voor de klant. Het opvragen van een referentie is een standaard onderdeel van onze selectieprocedure.

Functie eisen

Je gaat respectvol om met mensen, ouderen of mensen met een fysieke en/of verstandelijke beperking, hun familie en hun eigendommen. 

Je kan zelfstandig werken, verantwoordelijkheid op je nemen en je weet je aan te passen aan je klanten.

Je leest, schrijft en spreekt de Nederlandse taal op goed niveau.

Je bent representatief, sociaal vaardig, verzorgd, betrouwbaar en je bent bereid per fiets of in overleg per scooter, OV of auto naar klanten te reizen 

De tijden waarop je wilt werken kun je met A&A Thuishulp en de klanten afspreken. Wanneer je een afspraak hebt bij een klant, dan zorg je dat je daar op tijd bent. Mocht het een keer niet lukken om op tijd te komen, dan bel je de klant, zodat die niet zit te wachten.

Interesse?

Heb je interesse en denk je dat aan de eisen voldoet?

Vul dan dit onderstaande formulier in. Wij zullen dan contact met jeopnemen!


  • Vul het onderstaande formulier in
  • Wij zullen telefonisch contact met je opnemen
  • Je wordt opgenomen in onze database en krijgt regelmatig vacatures per mail
  • In geval van een concrete vacature nodigen wij je uit voor een gesprek bij ons op kantoor.
  • Wij stellen je voor aan je mogelijke cliënt
  • Als er klik tussen de cliënt en jou is, kun je aan de slag kan 
  • Hierna kun je via onze database  steeds meer klanten krijgen als je dat wilt


Wij gaan vertrouwelijk met je gegevens om en gebruiken die uitsluitend voor je inschrijving.

Mocht je vragen hebben, bel een van onze Teamleiders: Marjolein Tan, 06 - 51 43 34 04 of Sonia Thakoer, 06-41134958

arrow_drop_up arrow_drop_down