Vacature Kwartiermaker A&A Thuishulp Hoeksche Waard en Voorne

A&A Thuishulp helpen introduceren in de lokale netwerken van zorg en welzijn

Rol: A&A Thuishulp introduceren in Hoeksche Waard en in Voorne

A&A Thuishulp is nieuw gecontracteerd voor de WMO in Hoeksche Waard en in Voorne. We willen graag een netwerk opbouwen om samen met de gemeenten, bestaande zorgorganisaties, welzijnspartijen, huisartsen en praktijkondersteuners, mantelzorgmakelelaars, kerken, lokale gemeenschappen, etc. bij te dragen aan zorg en welzijn in deze gebieden. Kun jij ons helpen om ons in de lokale netwerken te introduceren?


Over A&A Thuishulp


Wij bieden thuishulp, zoals we die ook voor onze eigen ouders willen, en zoals we die zelf later ook zouden willen krijgen. Een vaste thuishulp, een vaste coördinator, geen wachtlijsten, waar gewenst flexibel, betaalbaar, mensgericht, met een goede klik tussen de klant en de dienstverlener.


A&A Thuishulp ondersteunt senioren, en hun mantelzorgers, bij het langer zelfstandig thuis wonen en het sociaal verbonden blijven. Hun behoefte aan eigen regie en het kunnen blijven genieten van de grote en kleine dingen in het leven, staat bij onze dienstverlening centraal. Wij leveren hulp bij de huishouding, individuele begeleiding en mantezorgondersteuning, waarbij we als geen ander weten dat het om oprechte aandacht en betrokkenheid draait.


A&A Thuishulp is onderdeel van de Thuishulp Groep. Met Thuishulp Rotterdam en UWassistent zijn wij actief in de regio’s Rijnmond, Drechtsteden en Zuid-Hollandse Eilanden.


De ideale kandidaat

* Heeft een breed netwerk in zorg en welzijn in Hoeksche Waard en/of in Voorne

* Kan A&A Thuishulp Hoeksche Waard en A&A Thuishulp Voorne snel in dat netwerk introduceren

* Kan zorgdragen dat cliënten met een WMO-indicatie weten van de mogelijkheden van A&A Thuishulp en kiezen voor A&A Thuishulp indien dit bij hen past

* Draagt ook bij aan dat mensen zonder WMO-indicatie weten van onze dienstverlening. We kunnen hen particulier van dienst zijn via UWassistent.

 

Wij bieden

* Een mooie kans om bij te dragen aan het bouwen van A&A Thuishulp in Hoeksche Waard en in Voorne

* Veel vrijheid en ruimte voor een ondernemende aanpak

* 16 - 24 uur in de week (is waar we nu aan denken, kan in overleg)

* Voor om te beginnen juni, juli en augustus. Daarna mogelijk te verlengen.

* Een nader overeen te komen vergoeding als zzp-er of met een tijdelijk contract 


Interesse? We horen graag van je!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan-Willem Hoogeweegen, jan-willem@aathuishulp.nl, 06-50248668

arrow_drop_up arrow_drop_down