Hoeksche Waard Mw Tuinder

Kunt u ondersteuning gebruiken? Wij zijn er voor u. U houdt zelf de regie in handen. U bespreekt met onze teamleider de begeleiding of huishoudelijke ondersteuning die u wenst, op welke dagen én op welke tijden. Ook kunt u doornemen wat voor thuishulp of begeleider goed bij u zal passen. Wij gaan op zoek naar een medewerker in Hoeksche Waard die echt bij u past. U kunt kennismaken met een van onze liefdevolle medewerkers bij u in de buurt om te ervaren of jullie een klik met elkaar hebben. Onze medewerkers zijn echte 'vriendelijke duizendpoten' die u met van alles kunnen ondersteunen, en u ook persoonlijke aandacht geven. Wij vinden het belangrijk dat u de mogelijkheid krijgt om een band op te bouwen met uw thuishulp of begeleider. 

Interesse? Bel A&A Thuishulp Hoeksche Waard op 0186-746007 om er meer over te horen. Ook kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvende kennismaking met een van onze teamleiders Marjolein of Sonia. 

Welke hulp bieden wij in Hoeksche Waard?

Welke hulp bieden wij in Hoeksche Waard

Wat bieden wij

Wij bieden hulp in en om het huis, zoals het schoonmaken van de badkamer, keuken, wc en andere ruimten, stofzuigen, ramen zemen, wassen, strijken, boodschappen doen en het (samen) bereiden van heerlijke verse maaltijden, die u indien gewenst ook kunt invriezen voor volgende dagen. Onze 'vriendelijke duizendpoten' ondersteunen u bij al het huishoudelijke werk, zowel licht als zwaar huishoudelijk werk. Indien u wilt, betrekken we u daar ook zoveel mogelijk zelf bij. 


Wmo-indicatie

A&A Thuishulp Hoeksche Waard is gecontracteerd door de Gemeente Hoeksche Waard voor de WMO Hulp bij de huishouding. Neemt u gerust contact met ons op om daar meer over te horen.

Indien u een WMO-indicatie heeft van de Gemeente Hoeksche Waard, dan betaalt u voor onze hulp alleen de eigen bijdrage aan het CAK. Deze is maximaal € 19 per maand. Wij kunnen dus Zorg in Natura (ZiN) leveren. Dit betekent dat u vrijwel geen administratie hoeft te doen rond de hulp die u krijgt.


Zorg voor een ander

Zorgt u voor een ander? Wij ondersteunen ook mantelzorgers, onder andere bij het uitzoekwerk en regeltaken op het gebied van zorg, welzijn, wonen en financiën. Onze informatie, ondersteuning en praktische oplossingen helpen mantelzorgers om de zorg goed en prettig te regelen.


Meer of andere hulp

Mocht u meer of andere hulp willen, dan kunt u ons ook particulier of via een PGB inschakelen. 

Indien u meer hulp wilt dan u krijgt via de WMO, dan kunt u via ons uw bestaande hulp zelf particulier meer laten komen.


Individuele hulp

Wij bieden ook individuele begeleiding, zoals hulp en gezelschap bij mensen met Alzheimer of een andere vorm van dementie, bij Parkinson of bij een andere beperking. Wij bieden ook begeleiding bij activiteiten buitenshuis, zoals een bezoek aan een arts of juist naar iets leuks als een park. Ook kan een dienstverlener in afstemming met uw fysiotherapeut met u oefeningen doen en bijvoorbeeld wat met u lopen na een val of na een heupoperatie. Ook samen spelletjes spelen, puzzelen, de post doornemen, koffiedrinken, bezoek ontvangen of iets anders leuks doen, behoren tot mogelijkheden.

Neem contact op:

Belt ons nu op 0186-746007, wij spreken u graag. Wij zijn iedere dag bereikbaar van 8 uur 's morgens tot 22 uur 's avonds, ook in het weekend en op feestdagen.

U kunt ook een mail sturen naar hoekschewaard@aathuishulp.nl.

Wij staan graag voor u klaar!

Een warme groet van Team A&A Thuishulp Hoeksche Waard,
Marjolein Tan, Sonia Thakoer, Anton Weeda en Jan-Willem Hoogeweegen


A&A Thuishulp Hoeksche Waard is beschikbaar in: Goudswaard, 's-Gravendeel, Heinenoord, Klaaswaal, Maasdam, Mijnsheerenland, Numansdorp, Nieuw-Beijerland, Oud-Beijerland, Piershil, Puttershoek, Strijen, Westmaas, Zuid-Beijerland en omstreken.

Waarom A&A Thuishulp

Professioneel, flexibel en oprechte aandacht 
Vaste thuishulp met persoonlijke klik  
Geen wachttijden, snel hulp in huis 
Zeer tevreden klanten  
arrow_drop_up arrow_drop_down